Catamaran zeilen

Gesitueerd pal in het midden van de Belgische kust en vrij van hoogbouw of golfbrekers, biedt De Haan een van de gezelligste en natuurlijkste uitvalbasissen aan voor het catamaranzeilen.
Zeilen is een niet leeftijdsgebonden uitlaatklep. Deze sport is kan individueel of tot 4 personen samen uitgeoefend worden. De connectie met de elementen water en wind werkt verslavend.

Onze medewerkers en goed uitgeruste infrastructuur staan ten dienste van beginners, recreanten en competitiezeilers. Een grote pool aan enthousiaste en gebrevetteerde lesgevers staan paraat voor privé- en groepslessen en al uw vragen. De open cultuur tussen onze leden onderling behartigen wij waardoor nieuwe leden zich snel thuis voelen.
Tractorservice en spoelwater ter hoogte van elke catamaran bieden comfort, samen met onze moderne douche inrichtingen en opbergmogelijkheden. Rescue service is stand-by in de veiligheidszone.

Verkiest u een catamaran te huren dan staat een ruime vloot ter beschikking:

  • Hobie Cat Catsy
  • Hobie Cat Dragoon
  • Hobie Cat15
  • Hobie Cat 18

Bent u getriggerd? Kom eens praten met een Windhaan medewerker of een catamaranzeiler, welcome on board, wij helpen u graag verder.