Windsurfen

Gesitueerd pal in het midden van de Belgische kust en vrij van hoogbouw of golfbrekers, biedt De Haan een van de meest ongerepte en langste stranden aan voor het kitesurfen. Onze medewerkers en goed uitgeruste infrastructuur staan ten dienste van beginners, recreanten en competitiewindsurfers. Hors categorie is deze hardcore zeildiscipline die meer training, techniek en conditie vereist dan de meeste andere zeilsporten. In haar revival wekt ze jongeren op zoek naar nieuwe uitdagingen en sensaties. 

De open cultuur tussen onze leden onderling behartigen wij waardoor nieuwe leden zich snel thuisvoelen. Een grote pool aan enthousiaste en gebrevetteerde lesgevers staan paraat voor privé- en groepslessen en al uw vragen. 

Spoelwater, moderne douche inrichtingen en opbergmogelijkheden bieden comfort voor onze leden. Rescue service is stand-by in de veiligheidszone voor onze leden.  
Verkiest u windsurfmateriaal te huren dan staat dit materiaal ter beschikking. 

Bent u getriggerd? Kom eens praten met een Windhaan medewerker of een windsurfer, welcome on board, wij helpen u graag verder.