Rafting Day zaterdag 17 augustus

Super uitdagend watersportevenement op zee in teamverband!

Op zaterdag 17 augustus organiseert sportdienst De Haan m.m.v. de sportraad en watersportclub Windhaan voor de 11de keer een RAFTING DAY.

Start om 14u00 (TRY OUT kan vanaf 12u00).

De RAFTING DAY zal plaatsvinden ter hoogte van de watersportclub Windhaan in De Haan.

Per team van 4 personen (+ 1 reserve) moeten de rafters zo snel mogelijk verschillende opdrachten uit voeren op zee. De ene opdracht is moeilijker dan de andere maar een goeie teamgeest en doorzettingsvermogen kan de rafters ver brengen rekening houdend met de stroming van de zee. Ieder jaar constateren we dat het enthousiasme en het plezier bij alle teams zeer groot is.

De prijsuitreiking wordt voorzien omstreeks 17u30. Iedere deelnemer krijgt een aandenken en de eerste drie ploegen krijgen nog iets extra’s. Hopelijk kunnen we dit jaar ook een paar vrouwen teams aan de start krijgen.

De inschrijvingen starten op maandag 15 juli. Uiterlijk tot 16 augustus kan je inschrijven via onderstaande formulier.

Opgelet:
-Deelnemers moeten minimum 14 jaar oud zijn en kunnen zwemmen.
-Er kunnen maximum 21 teams deelnemen.

RAFTING DAY 2019 wordt afgesloten met een reuze BBQ, een organisatie van Watersportclub Windhaan, waar iedereen welkom is (ook niet deelnemers). Deelnemers van de Rafting Day kunnen inschrijven voor de BBQ via onderstaande formulier. Indien je niet deelneemt aan het rafting event maar wel wil BBQ’n stuur je een mail naar info@windhaan.be.

Op naar een spetterende, spectaculaire en uitdagende RAFTING DAY 2019.